Category: Annika says:

Pust..

Jag och gubben♥ tog en tur med skotrarna imorse medans ungarna var på skolan! Kan ju säga att svettigt var de :neutral:. Han tog ju inte direkt nå lätta vägar.  Smalt, snöigt och uppför :???:. Men kul var de. Okej, jag körde fast en gång  :roll:. Kom  på att jag hade för mycket kläder på mig för sån körning :???: . Nu är de ju roligare att köra i skogen än på isen. De går ju inte att köra fort eftersom de går så tungt, på isen. Men de blir nog bättre till våren :mrgreen:.

Ses…

De var de…

Fasen vad semesterveckan gick fort. Alldeles för fort!!!

Som ni kan läsa nertill så har vi varit ut med skotrarna idag.

Pojken behöver ju en ny skoterhjälm så då kom jag, snillet, på att jag vill oxå ha en ny. Då kan han ta min, om den passar. De gjorde den :smile:. Yes!!!

Satte mig genast vid datorn och beställde en ny åt mig. Vill ha en crosshjälm eftersom de vill imma i visiret ibland i en vanlig hjälm. Och så ser ju en cross coolare ut :cool:.

http://rinab.jetshop.se/pub_images/large/341065_10460.jpg

Med svarta glasögon till. Gubben tyckte att de är en ungdomshjälm. Men då passar den ju mig :mrgreen:. Nå om jag ser hel dum ut i den får pojken ta den istället!!

Nä om jag skulle ta och vila mig en stund innan vi sätter skrillorna på och åker en stund!!!

Utedag, idag!!

Om några timmar drar vi ut på isen med skotrarna!! Äntligen :razz:.

Hoppas bara solen tittar fram. Matsäcken tar vi med oss.

img_6370

Härligt!!!!!

aniZa här, igen….

Jag har lite svårt att bestämma mig om jag ska blogga elller inte :?::?:

Men nu är jag här.

Semester har jag resten av vecka!! Fy fan vad skönt!!! Jobbat idag till 13.30 sen hem och städa hela huset. Men vilket skit väder att städa i. Vill helst att de ska vara sol och kallt. Nåja mattorna och sängkläderna åkte ut i snöyran en stund i allafall :smile:.

Fy så dammigt de var.  De är ett tag sen jag storstädat :oops:. Men nu är de gjort. Måste även baka nått under veckan. Blir 9 års kalas i helgen!!

På lördag var jag hos familjen B och sjöng lite Singstar och spelade Guitar hero. Givetvis inte  nykter :grin:. Så nu har jag beställt Guitar hero 4: world tour incl. guitar. Så nu jävla ska vi spela :wink:. Singstar är nog inget för mig. Mannen  B gick ut i garaget på lördag när vi sjöng :mrgreen:. De lät nog förjävligt!!!!

Nu håller vi tummarna att vi får sol i veckan så får jag köra skoter och grilla lite makkara :lol:.

Test.

Hej hela världen!

iZac har lagt till en ny användare på bloggen: aniZa!

Sen kan ni fundera vem det är….

Han själv skriver nu, bara för att testa…