“Händer inte sÃ¥ mycket-bilder”…
Chef till praktikant: Kom ihåg när du skriver salladsmenyn, man behöver inte skriva ett ex vis räksalladen innehåller räkor för det förstår man av namnet.
Praktikant: Gäller det alla sallader?
Undrar vad de då diskar med på ett visst varuhus?
Och ett näckrosblad i Dalarna av alla ställen.
Som sagt sÃ¥ händer det inte sÃ¥ mycket, förutom dÃ¥ kontering pÃ¥ kursen. Inte helt ointressant fÃ¥r man pÃ¥stÃ¥. Och bokföringen börjar “pÃ¥ riktigt” imorgon, fast först tandläkaren, igen…
LÃ¥t se om kursen hjälper en själv att vÃ¥ga kasta loss ordentligt… Eller ska man lämna kvar en liten repstump till livlina ändÃ¥?
Vi ser ju.
Jag var idag och kollade in lite eventuella redskap, om man så säger. Och sugen blir man! Förutsatt att man då vet att man kan sälja med dessa apparater vilka jag inte här tänker skriva vad det var. Inte ännu i alla fall.